top of page
Search
Azisis

Τρέμουλο στον κινητήρα. Τι συμβαίνει;

Οδηγείς κανονικά και ξαφνικά, μόλις βάλεις το αυτοκίνητο στο ρελαντί, αρχίζει το τρέμουλο στον κινητήρα!


 Οι πιο συνήθεις ύποπτοι για το τρέμουλο κινητήρα στο ρελαντί είναι:


 Κακή ποιότητα καυσίμου. Η καλή και ομοιόμορφη καύση της βενζίνης (ή του πετρελαίου) είναι απαραίτητη για να αποφύγεις πολλά προβλήματα στο αμάξι. Μάθε τώρα για την κάλυψη ζημιάς από λανθασμένο/ νοθευμένο καύσιμο!


 Καμμένη φλάντζα κεφαλής. Εξαιτίας της το πιο πιθανό είναι να παρατηρήσεις προβλήματα στη λειτουργία του κινητήρα (τυπικό παράδειγμα είναι το τρέμουλο του κινητήρα).


 Βλάβη αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού. Αν ο αισθητήρας δείχνει σαν να μην είναι φυσιολογική η θερμοκρασία λαδιού, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Πιθανώς θα χρειαστεί αλλαγή.


 Πρόβλημα με τσιμούχα στροφάλου. Πολλές φορές, ένα πρόβλημα με την τσιμούχα μπορεί να εκδηλωθεί με καμμένα λάδια, αλλά μπορεί να προκαλέσει και τρέμουλο κινητήρα στο ρελαντί.


 Φθαρμένα μπουζοκαλώδια. Αν έχεις αρκετά χρόνια το αυτοκίνητό σου, ίσως τα μπουζοκαλώδια χρειάζονται αλλαγή για να λυθεί το πρόβλημά σου.


Στη NM CarService γνωρίζουμε την αγάπη σας για τον τετράτροχο φίλο σας και φροντίζουμε για αυτόν. Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας στο 210 8044295 για να κλείσετε ένα ραντεβού για ένα πλήρη δωρεάν έλεγχο της κατάστασης του αυτοκίνητου σας ή χρησιμοποιήστε την επιλογή για online ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και εξασφαλίστε υγεία και μακροζωία στο όχημά σας



109 views0 comments

Комментарии


bottom of page