Επισκευή Κινητήρα

Αν ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας έχει αρχίσει και καίει λάδια, δεν έχει την απόδοση που είχε ή κάνει κάποιους θορύβους εσωτερικά, αναλαμβάνουμε να τον ξανακάνουμε καινούριο. Μετά την επισκευή ο κινητήρας έρχεται στην κατάσταση που ήταν σαν καινούριος.

Έτσι με την εγγύηση της εργασίας και των ανταλλακτικών που τοποθετούμε δεν έχετε τίποτα να σας απασχολεί για την μετέπειτα λειτουργία του κινητήρα.

Με την εμπειρία ετών μπορούμε να πετύχουμε την μέγιστη αύξηση συμπίεσης του κινητήρα σας όπως επίσης αλλάζοντας τσιμούχες και φλάντζες καταφέρνουμε να εκμηδενίσουμε τις διαρροές που μπορεί να υπάρχουν.

Ρεκτιφιέ

«Η αποκατάσταση μιας μηχανής, στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση ώστε να λειτουργεί σωστά», αυτός είναι στην ουσία ο ορισμός της λέξης ρεκτιφιέ. Το ρεκτιφιέ χωρίζεται σε 3 διαφορετικά μέρη. Το ρεκτιφιέ του κυλίνδρου, το αντίστοιχο του στροφάλου και κουζινέτων και τέλος το ρεκτιφιέ των βαλβίδων και των εδρών τους.

 

Τα 4 πλεονεκτήματα του ρεκτιφιέ

 

Όταν ένας κινητήρας χρειαστεί ρεκτιφιέ και ξεκινήσει η αποπεράτωση της επισκευής ή ανακατασκευής του, σίγουρα θα πραγματοποιηθεί η επαναφορά τού στην αρχική κατάσταση, ώστε να εξασφαλιστεί:

- η σωστή λειτουργία του

- η μείωση των εκπεμπόμενων (στην ατμόσφαιρα) ρύπων

- η αύξηση της δύναμής του και

- η οικονομία στην κατανάλωση του καυσίμου (και στην «τσέπη» του πελάτη).

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλ: 210 8044295 | Fax: 210 8044295

EMAIL

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 - 17:00

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

  • Facebook

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Κλεισθένους 285, Γέρακας 153 44, Ελλάδα

© 2020 by NM CarSevice