top of page
Search

NM CarService : Η εγγύηση για το service του αυτοκινήτου σας !

Για κάθε μικρό ή μεγάλο service, προγραμματισμένο ή έκτακτο η ΝΜCarService προσφέρει μια εγγυημένη και αποτελεσματική μέθοδο service. Προσαρμοσμένη στην ανάγκη κάθε τύπου ή μάρκας αυτοκινήτου, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με χρήση original, OEM ή εγγυημένων after sales ανταλλακτικών το αυτοκίνητο σας θα απολαμβάνει την φροντίδα που του αξίζει.


Νιώστε ασφαλείς και ξέγνοιαστοι γνωρίζοντας ότι θα λάβετε το μέγιστο των υπηρεσιών που απαιτούνται για το αυτοκίνητο σας, σε συμφωνημένες και λογικές τιμές.


Χωρίς εκπλήξεις, χωρίς κρυφά κόστη και έξοδα αλλά με εγγύηση και σιγουριά θα ξέρετε πως συνεργάζεστε με το συνεργείο που ξεχωρίζει.


Στη NM CarService γνωρίζουμε την αγάπη σας για τον τετράτροχο φίλο σας και φροντίζουμε για αυτόν. Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας στο 210 8044295 για να κλείσετε ένα ραντεβού για ένα πλήρη δωρεάν έλεγχο της κατάστασης του αυτοκίνητου σας ή χρησιμοποιήστε την επιλογή για online ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα μας. . Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και εξασφαλίστε υγεία και μακροζωία στο όχημά σας



24 views0 comments
bottom of page