top of page
Search

Tι να κάνετε αν δεν ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου σας

Πιέστε προς τα κάτω το καπό και ζητήστε από τον βοηθό σας να τραβήξει το εσωτερικό λεβιεδάκι ανοίγματός του. Αυτό θα δουλέψει αν η ντίζα έχει κολλήσει κάπου ανάμεσα στην ασφάλεια και το λεβιεδάκι. Το καπό θα ανοίξει λίγο και θα μπορέσετε να το ανοίξετε απ’ έξω.

Βρείτε τη ντίζα κοντά στο εσωτερικό λεβιεδάκι ανοίγματος του καπό και τραβήξτε την απαλά. Αν το καπό ανοίξει αφού το κάνετε αυτό, η ντίζα μπορεί να έχει φύγει από τη θέση της ή να έχει τεντώσει. Αν δεν αισθάνεστε να έχει καθόλου τάνυση η ντίζα, ενδεχομένως να χρειαστεί να την αλλάξετε.


Αναζητήστε το άνοιγμα στη μάσκα του ψυγείου. Χρησιμοποιήστε έναν φακό και ένα μικρό καθρεφτάκι για να βρείτε το μάνταλο μέσα στο άνοιγμα (αποτελεί τμήμα του μηχανισμού ασφάλισης) και τραβήξτε τον προς τα έξω. Αν η ντίζα είναι συνδεδεμένη με το μάνταλο, το καπό θα ανοίξει.


Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε την εμπρόσθια ασφάλεια, αποκτήστε πρόσβαση στο καπό από το κάτω μέρος. Προτού αρχίσετε, μελετήστε το εγχειρίδιο λειτουργίας του οχήματος. Σηκώστε το αυτοκίνητό σας με έναν γρύλο και προσπαθήστε να πιάσετε το μάνταλο ή τη ντίζα με μια πένσα.


Αν το καπό εξακολουθεί να μην ανοίγει, αφού ακολουθήσατε τα συγκεκριμένα βήματα, αποταθείτε σε κάποιο συνεργείο επισκευών.


Στη NM CarService γνωρίζουμε την αγάπη σας για τον τετράτροχο φίλο σας και φροντίζουμε για αυτόν. Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας στο 210 8044295 για να κλείσετε ένα ραντεβού για ένα πλήρη δωρεάν έλεγχο της κατάστασης του αυτοκίνητου σας ή χρησιμοποιήστε την επιλογή για online ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα μας. . Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και εξασφαλίστε υγεία και μακροζωία στο όχημά σας.





405 views0 comments
bottom of page