top of page
Search

Επισκευή κινητήρα από τη NM CarService

Updated: May 18, 2022

Αν ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας έχει αρχίσει και καίει λάδια, δεν έχει την απόδοση που είχε ή κάνει κάποιους θορύβους εσωτερικά, αναλαμβάνουμε να τον ξανακάνουμε καινούριο. Μετά την επισκευή ο κινητήρας έρχεται στην κατάσταση που ήταν σαν καινούριος.

Έτσι με την εγγύηση της εργασίας και των ανταλλακτικών που τοποθετούμε δεν έχετε τίποτα να σας απασχολεί για την μετέπειτα λειτουργία του κινητήρα.


Με την εμπειρία ετών μπορούμε να πετύχουμε την μέγιστη αύξηση συμπίεσης του κινητήρα σας όπως επίσης αλλάζοντας τσιμούχες και φλάντζες καταφέρνουμε να εκμηδενίσουμε τις διαρροές που μπορεί να υπάρχουν.


Ρεκτιφιέ

«Η αποκατάσταση μιας μηχανής, στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση ώστε να λειτουργεί σωστά», αυτός είναι στην ουσία ο ορισμός της λέξης ρεκτιφιέ. Το ρεκτιφιέ χωρίζεται σε 3 διαφορετικά μέρη. Το ρεκτιφιέ του κυλίνδρου, το αντίστοιχο του στροφάλου και κουζινέτων και τέλος το ρεκτιφιέ των βαλβίδων και των εδρών τους.

Τα 4 πλεονεκτήματα του ρεκτιφιέ

Όταν ένας κινητήρας χρειαστεί ρεκτιφιέ και ξεκινήσει η αποπεράτωση της επισκευής ή ανακατασκευής του, σίγουρα θα πραγματοποιηθεί η επαναφορά τού στην αρχική κατάσταση, ώστε να εξασφαλιστεί:

- η σωστή λειτουργία του

- η μείωση των εκπεμπόμενων (στην ατμόσφαιρα) ρύπων

- η αύξηση της δύναμής του και

- η οικονομία στην κατανάλωση του καυσίμου (και στην «τσέπη» του πελάτη).


Στη NM CarService γνωρίζουμε την αγάπη σας για τον τετράτροχο φίλο σας και φροντίζουμε για αυτόν. Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας στο 210 8044295 για να κλείσετε ένα ραντεβού για ένα πλήρη δωρεάν έλεγχο της κατάστασης του αυτοκίνητου σας ή χρησιμοποιήστε την επιλογή για online ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και εξασφαλίστε υγεία και μακροζωία στο όχημά σας





96 views0 comments
bottom of page