top of page
Search

Επισκευή Σασμάν από τη NM CarService

Οι επισκευές σασμάν αποτελούν από τις σημαντικότερες μηχανολογικές επισκευές σε ένα αυτοκίνητο. Προκειμένου να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνει ένας λεπτομερής έλεγχος και αντικατάσταση όλων των επιμέρους στοιχείων του κιβωτίου ταχυτήτων όπως γρανάζια, μηχανικά μέρη κλπ.


Η επισκευή του σασμάν περιλαμβάνει την αφαίρεση και τον έλεγχο σασμάν του οχήματος, μαζί με την αντικατάσταση ή την ανακαίνιση των φθαρμένων εξαρτημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων.


Στη NMCarService διαθέτoυμε όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία προκειμένου να επισκευάσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος το σασμάν του αυτοκινήτου σας και να απολαμβάνεται τη σωστή λειτουργία του σε κάθε περίπτωση.


Στη NM CarService γνωρίζουμε την αγάπη σας για τον τετράτροχο φίλο σας και φροντίζουμε για αυτόν. Τηλεφωνήστε σήμερα κιόλας στο 210 8044295 για να κλείσετε ένα ραντεβού για ένα πλήρη δωρεάν έλεγχο της κατάστασης του αυτοκίνητου σας ή χρησιμοποιήστε την επιλογή για online ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα μας. . Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας και εξασφαλίστε υγεία και μακροζωία στο όχημά σας



31 views0 comments
bottom of page